Betongtransport

Betongtransporter i hela Sverige

Storlek och utformning av godset kan vara väldigt varierande när det kommer till betongtransporter. Uppdragen kan kräva noggranna förberedelser, speciella tillstånd och särskilda anpassningar.

På C4 Transport är vi noga med att allt gods kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet vad som krävs för att hantera betongtransporter. Med en bred och väl anpassad fordonspark löser vi transporter av prefabrikerade betongprodukter inom hela Sverige

Betongtransporter av olika slag

Med stor erfarenhet och välutrustad fordonspark är vi ditt självklara val för transporter av olika slags prefabrikerade betongprodukter. Vi transporterar dagligen betongpelare, takstolar, plattor, HDF, väggar och andra betongelement av varierande sort. Vi ordnar dessutom med både tillstånd, följebil och VTL när detta behövs.

Bygeltransporter av stående betongelement

På bygelbilar transporterar vi stående betongelement som t ex väggar. Väggarna lastas stående på specialgjorda flak som sedan lastas på bygeltrailrar. Kan flera flak med de lastade väggarna ställas av på byggarbetsplatsen, får montagegänget ett bättre flyt i sitt arbete då de inte behöver anpassa sitt arbete efter när det kommer bilar som ska lossas.

Hjälp vid lastning och lossning

Våra chaufförer ser inte bara till att godset transporteras tryggt och säkert hela resan. De hjälper även till i samband med både lastning och lossning vid samtliga transporter. Våra kunder och chaufförer kan alltid nå oss något oförutsett skulle inträffa.


  Få ett prisförslag

  Fyll i formuläret nedan och få ett prisförslag på din nästa transport

  1
  2
  3
  4
  Upphämtning ort*
  Avlämning ort*
  Beskriv objekt som ska transporteras*

  Kontakta oss för att boka betongtransport

  Kontakta oss på akeri@c4transport.se eller ring 044-200 000 för att boka betongtransport.