Specialtransport

Specialtransporter i hela Sverige

Variationen på godset och olikheterna i förutsättningarna är extremt stora när det kommer till Specialtransport. Varje uppdrag kräver noggranna förberedelser, speciella tillstånd och särskilda anpassningar.

På C4 Transport ser vi till att allt från krandelar och pumphus till kompletta Attefallshus kommer fram i rätt tid och i rätt skick. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet vad som krävs för att hantera specialtransporter. Med en bred och väl anpassad fordonspark löser vi säkra specialtransporter inom hela Sverige.

Specialtransporter av olika slag

Med stor kompetens och en bred fordonspark är vi väl rustade för specialtransporter av olika slag. Vi transporterar dagligen krandelar, rör, bryggor, trummor, pumphus, balkar, takstolar, järnställningar och transformatorer runt om i landet. Vi ordnar dessutom med både tillstånd, följebil och VTL när detta behövs.

Specialtransport av Attefallshus

Att flytta hus är inte helt okomplicerat. Det kräver både rätt utrustning, kompetens och erfarenhet vilket vi har gott om. Med våra låglastade trailrar transporterar vi Attefallshus runtom i hela Sverige. Vi ordnar dessutom med både tillstånd och följebil om detta behövs.

Hjälp vid lastning och lossning

Våra chaufförer ser inte bara till att godset transporteras tryggt och säkert hela resan. De hjälper även till i samband med lastning såväl som lossning vid samtliga transporter. Våra kunder och chaufförer kan alltid nå oss dygnet runt om något oförutsett skulle inträffa.  


  Få ett prisförslag

  Fyll i formuläret nedan och få ett prisförslag på din nästa transport

  1
  2
  3
  4
  Upphämtning ort*
  Avlämning ort*
  Beskriv objekt som ska transporteras*

  Kontakta oss för att boka specialtransport

  Använd formuläret nedan för att göra en prisförfrågan på en specialtransport. Du kan också kontakta oss på akeri@c4transport.se eller ringa 044-200 000 för att boka.