Maskintransport

Maskintransporter i hela Sverige

För att göra en bra och säker maskintransport är det viktigt att man har rätt ekipage och förutsättningar. Varje transport är unik och kräver noggranna förberedelser, speciella tillstånd och särskilda anpassningar efter kundens behov.

På C4 Transport har vi en lång erfarenhet av branschen och vet vad som krävs vid transport av mekanisk utrustning och maskiner. Vi har ekipage som har kapacitet till att köra maskintransporter för upp till 40 ton. Oavsett vart i landet du befinner dig kan vi lösa transporten.

Bred fordonspark

Ingen maskintransport är den andra lik. Det ställer därför höga krav på bra utrustning och rätt kompetens. Till vårt förfogande har vi en bred fordonspark och lång erfarenhet av olika sorters maskintransporter. Vi har allt från låglastande trailrar till utdragbara maskintrailrar.

Maskintransporter av olika slag

Med stor kompetens och en bred fordonspark är vi väl rustade för maskintransporter av olika slag. Vi transporterar dagligen båtar, bilar, skogs- och jordbruksmaskiner runt om i landet. Vi ordnar dessutom med både tillstånd, följebil och VTL när detta behövs.

Hjälp vid lastning och lossning

Våra chaufförer ser inte bara till att godset transporteras tryggt och säkert hela resan. De hjälper även till i samband med lastning såväl som lossning vid samtliga transporter. Våra kunder och chaufförer kan alltid nå oss dygnet runt om något oförutsett skulle inträffa.


  Få ett prisförslag

  Fyll i formuläret nedan och få ett prisförslag på din nästa transport

  1
  2
  3
  4
  Upphämtning ort*
  Avlämning ort*
  Beskriv objekt som ska transporteras*

  Kontakta oss för att boka maskintransport

  Använd formuläret nedan för att göra en prisförfrågan på en maskintransport. Kontakta oss på akeri@c4transport.se eller ring 044-200 000 för att boka.