Cranepartner Sweden

Under det senaste året har vi kört över 80 transporter för Cranepartner runt om i Sverige. Transporter som i huvudsak varit lastade med Teleskoplastaren MANITOU, i olika storlekar med tillhörande utrustning och specialanpassade reservdelar.

Då vårt uppdrag ofta handlar om transport av stora och tunga maskiner har vi sett till att anpassa vår maskinpark med ny och modern utrustning. Alla transporter utförs dessutom med stor omsorg av professionellt utbildad personal som finns behjälpliga med lastning såväl som lossning för att säkra en trygg och korrekt transport.

Cranepartner är sedan ett par år tillbaka en mycket trogen kund till oss på C4 Transport.

”Vi levererar tunga maskiner över hela Sverige och C4 transport löser alltid våra behov med kort varsel. Leveranserna, lastningen och lossningen sker professionellt av chaufförer som även har god maskinvana.

Vi är mycket nöjda med C4 transport som alltid levererar i moderna lastbilar i högsta klass vilket även lyfter vårt ansikte utåt.”

          – Mats Larsson, VD, Ägare, Cranepartner Sweden.

Mer om Cranepartner

Cranepartner Sweden är ett rikstäckande företag från Kristianstad som säljer teleskoplastare, utrustning och reservdelar för entreprenad, industri och lantbruk. Här hittar du ett stort lager av teleskoplastaren MANITOU i olika storlekar med tillhörande redskap av högsta kvalitet.

Vill du veta mer om vårt samarbete eller boka transport? Kontakta oss på akeri@c4transport.se eller ring 044-200 000.